101 tips voor slimmer tuinonderhoud (gratis ebook)

101 tips voor slimmer tuinonderhoud

Dit ebook is speciaal geschreven voor doe-het-zelvers die hun tuin beter en slimmer willen onderhouden. In dit e-book ontdek je:

  • Hoe- en wanneer moet je bemesten?
  • Hoe- en wanneer moet ik vaste planten snoeien?
  • Welke bomen mag je absoluut niet in de winter snoeien?
  • Hoe verwijder je groene aanslag eenvoudig?
  • Hoe moet je fruitbomen snoeien?
  • Wat is nu eigenlijk de functie van bemesten?
  • Welke gereedschappen zijn handig om te gebruiken?
  • Hoe maak je een onderhoudsarme tuin?
  • Hoe voorkom je wateroverlast in de tuin?
  • En nog veel, veel meer... en gebundeld op één plek!
50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Na bevestiging ontvang je binnen 1 minuut het e-book in je mailbox!
Downloaden (pdf)

10 jaar

Ervaring in de branche

9.0

Waardering op Hovenier NL.

350+

Tuinen in onderhoud

10.000+

Downloads van mijn ebooks!

Slimmer tuinonderhoud

In dit e-book leg ik uit hoe je tijd en energie kunt besparen door de tuin beter en slimmer te gaan onderhouden. Alle tips zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en succesvol getest in de praktijk.

Digitaal lezen en bewaren

In dit e-book leg ik uitJe kunt mijn boek overal mee naar toe nemen en lezen waar je wilt. We hebben hem geschikt gemaakt voor op je tablet en smartphone. Super handig en (bijna) onmogelijk om hem kwijt te raken. Zet hem (en andere boeken die ik heb geschreven) in je digitale boekenkast. hoe je tijd en energie kunt besparen door de tuin beter en slimmer te gaan onderhouden. Alle tips zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en succesvol getest in de praktijk.

Peter Mecklenfeld

Ik ga al ruim 10 jaar mee in de tuinbranche en sinds enkele jaren deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen op gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in eigen geschreven E-books en handige documenten.

Al deze praktische tips en adviezen die ik deel zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en dat van mijn team ontwerpers, timmermannen en hoveniers. Samen werken we op dagelijkse basis aan prachtige tuinen en weten we inmiddels hoe- en op welke manier je tuin- plannen voorbereid, realiseert en onderhoud.

Tijd besparen door slimmer tuinonderhoud

Maak gebruik van mijn 101 tips om jouw tuin te onderhouden zoals professionele hoveniers dat op dagelijkse basis doen en doe dit slimmer zodat je straks meer tijd overhoudt.

50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Na bevestiging ontvang je binnen 1 minuut het e-book in je mailbox!
Downloaden (pdf)