25 ideeën voor in de tuin - door Peter Mecklenfeld

25 ideeën voor in de tuin

Het meest complete tuin inspiratieboek met praktische inzichten uitgelicht met praktijkvoorbeelden.

  • Inspiratieboek met praktische tuinideeën
  • Geschreven vanuit persoonlijke ervaring
  • Voorkom de meest gemaakte fouten en leer van praktijkvoorbeelden!
  • Inspiratie van mijn eigen voorbeeldtuinen
  • Kenmerken van de hedendaagse moderne tuin
  • Hoe je efficiënt en effectief te werk kunt gaan en geld kunt besparen
  • Ontdek de meest belangrijke stap om te gaan starten!
50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Na bevestiging ontvang je binnen 1 minuut het e-book in je mailbox!
Gratis Downloaden (pdf)

10 jaar

Toonaangevend in de branche

9.0

Waardering op Hovenier NL.

300+

Tuinen ontworpen

10.000+

Downloads van mijn ebooks!

Tips en oplossingen

In dit e-book deel ik 25 ideeen die je kunt toepassen in je eigen tuin. Daarnaast staat het boek boordevol met praktische tips en deel ik onze filosofie op het maken van tuinplannen. Alle tips zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en succesvol getest in de praktijk.

Digitaal lezen

Je kunt mijn boek overal mee naar toe nemen en lezen waar je wilt. We hebben hem geschikt gemaakt voor op je tablet en smartphone. Super handig en (bijna) onmogelijk om hem kwijt te raken. Zet hem (en andere boeken die ik heb geschreven) in je digitale boekenkast.

Peter Mecklenfeld

Ik ga al ruim 10 jaar mee in de tuinbranche en sinds enkele jaren deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen op gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in eigen geschreven E-books en handige documenten.

Al deze praktische tips en adviezen die ik deel zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en dat van mijn team ontwerpers, timmermannen en hoveniers. Samen werken we op dagelijkse basis aan prachtige tuinen en weten we inmiddels hoe- en op welke manier je tuin- plannen voorbereid, realiseert en onderhoud.

25 inspirerende ideeën voor in jouw tuin 

Download gratis het ebook met 25 ideeën voor in de tuin inclusief concrete tips bij het opstellen van tuinplannen!

50%
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Na bevestiging ontvang je binnen 1 minuut het e-book in je mailbox!
Downloaden (pdf)