Tuinonderhoud | Dit zijn de 7 grootste ergernissen in iedere tuin...

Voorkomen of genezen?

Zorg ervoor dat jij straks deze ergernissen niet meer dagelijks op je bordje krijgt en maak gebruik van mijn oplossingen.


Dit zijn (in mijn ogen) de 7 meest voorkomende ergernissen in bijna iedere tuin:


  • Groene aanslag op de bestrating
  • Onkruiden tussen de stenen
  • Het gazon bij de buren is altijd groener
  • Wateroverlast in de tuin
  • Verzakkingen in het straatwerk
  • Planten groeien slecht of gaan dood
  • Privacy?


50%
Je hebt hem bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig!
Gratis Downloaden

10 jaar

Ervaring in de branche

9.0

Waardering op Hovenier NL.

350+

Tuinen in onderhoud

10.000+

Downloads van mijn ebooks!

Peter heeft mij een fictieve spiegel voorgehouden en dat heeft voor
 goede inzichten gezorgd.

Arend Vrielink

Oplossingen en adviezen

In dit e-book omschrijf ik de 7 meest voorkomende ergernissen en geef ik je tastbare tips, adviezen én in sommige gevallen oplossingen die je direcht kunt gebruiken om deze problemen in de toekomst te voorkomen. Alle tips zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en getest in de praktijk. 

Digitaal lezen

Je kunt mijn boek overal mee naar toe nemen en lezen waar je wilt. We hebben hem geschikt gemaakt voor op je tablet en smartphone. Super handig en (bijna) onmogelijk om hem kwijt te raken. Zet hem (en andere boeken die ik heb geschreven) in je digitale boekenkast.

Peter Mecklenfeld

Ik ga al ruim 10 jaar mee in de groene wereld en sinds enkele jaren deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen op gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in eigen geschreven E-books. 


Al deze praktische tips en adviezen die ik deel zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en dat van mijn team tuinontwerpers, timmermannen en hoveniers. Samen werken we op dagelijkse basis aan prachtige tuinen en weten we inmiddels hoe- en op welke manier je tuinplannen voorbereid, realiseert en onderhoud.

Uiterst tevreden met goede adviezen die aansluiten bij onze wensen.

Fam. van't Slot

Vakbekwame tips en goede adviezen.

Christa Cremer

Ik ben enorm geholpen bij het inrichten van een onderhoudsvriendelijke tuin.

Karin Scholing

Een stuk echte vakkennis!

Gert-Jan Westendorp

I really liTuinonderhoud; uitstekend begrip voor de wensen van mij als opdrachtgever.ke this style! I would recommand this!

Anneke Barwahser

Hartstikke leuk en handig, we gaan ermee aan de slag!

linda Ruiter

Voorkomen of genezen?

Download mijn gratis E-book en ontdek welke oplossingen ik gebruik om de grootste ergernissen op te lossen of hoe je ze in de toekomst kunt voorkomen.

50%
Je hebt hem bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig!
Downloaden