Een sfeervolle border met weinig onderhoud inrichten doe je zo:

Ontdek de belangrijkste factoren die van toepassing zijn op het maken van een beplantingsplan en creëer een border die jaarrond sfeervol is en weinig onderhoud vergt:

  • Onderhoudsvriendelijke beplantingsplannen maken;
  • Welke verschillende beplanting stijlen zijn er?;
  • Hoe combineer je planten met elkaar?;
  • 8 essentiële kenmerken om planten te combineren
50%
Je bent er bijna!
Waar kunnen we de Gids naartoe sturen?
Download

10+ jaar

Relevante ervaring

550+

Beplantingsplannen gemaakt

9.0

Gemiddelde beoordeling

50.000+

Downloads van mijn e-books

Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ben initiatiefnemer van florum.nl. Inmiddels ben ik al 15 jaar actief in de groene sector en ben ik sinds 2009 eigenaar van ontwerpbureau Studio Florum en hoveniersbedrijf Mecklenfeld Tuinen. Al sinds ik mijn bedrijf ben begonnen zie ik 1 opvallend punt terugkeren op letterlijk iedere wensenlijst van mijn klanten. Ze willen namelijk allemaal een tuin met zo min mogelijk onderhoud. Ik heb de volle overtuiging (en het bewijs) dat goed ingerichte tuinen mét beplanting een stuk onderhoudsvriendelijker zijn dan tuinen waarin bestrating de overhand heeft. Ik heb deze Gids speciaal uitgegeven voor mensen die op het punt staan om nieuwe borders samen te stellen. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten meegeven om geïnspireerd te raken bij het maken van een beplantingsplan en laat ik je graag zien welke mogelijkheden er vandaag de dag zijn.

Deze wil je hebben, toch?

Hij ligt helemaal gratis op je te wachten. Download deze Gids en zorg dat je op de hoogte bent van alle feiten omtrent het maken van een beplantingsplan voor jouw tuin!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de Gids naar toe sturen?
Gratis downloaden