Beplantingsplan maken - Gratis ebook (.pdf)

Een sfeervolle border met weinig onderhoud inrichten?

Ontdek de belangrijkste factoren die van toepassing zijn op het maken van een beplantingsplan en creëer een border die jaarrond sfeervol is en weinig onderhoud vergt:


  • Onderhoudsvriendelijke beplantingsplannen maken;
  • Welke verschillende beplanting stijlen zijn er?;
  • Hoe combineer je planten met elkaar?;
  • 8 essentiële kenmerken om planten te combineren.
50%
Je bent er bijna!
Waar kunnen we de Gids naartoe sturen?
Download
10+ jaar
Relevante ervaring
550+
Beplantingsplannen gemaakt
9.0
Gemiddelde beoordeling
21.000+
Downloads van mijn e-books

Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben inmiddels ben ik al 15 jaar actief in de groene sector. Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat ik een samenwerking heb met de eigenaren van de website plantnu.nl. Je hebt daar zojuist een artikel gelezen en van daaruit heb je het aanbod gezien om mijn gratis e-book te kunnen downloaden.

Al sinds ik actief ben begonnen zie ik 1 opvallend punt terugkeren op letterlijk iedere wensenlijst van mijn klanten. Ze willen namelijk allemaal een tuin met zo min mogelijk onderhoud.

Ik heb de volle overtuiging (en het bewijs) dat goed ingerichte tuinen mét beplanting een stuk onderhoudsvriendelijker zijn dan tuinen waarin bestrating de overhand heeft.

Ik heb deze Gids speciaal uitgegeven voor mensen die op het punt staan om nieuwe borders samen te stellen. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten meegeven om geïnspireerd te raken bij het maken van een beplantingsplan en laat ik je graag zien welke mogelijkheden er vandaag de dag zijn.

Deze wil je hebben, toch?

Hij ligt helemaal gratis op je te wachten. Download deze Gids en zorg dat je op de hoogte bent van alle feiten omtrent het maken van een beplantingsplan voor jouw tuin!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de Gids naar toe sturen?
Gratis downloaden
arrow_drop_up arrow_drop_down