Offerte aanvragen:

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij een specialist uit de regio!

Vrijblijvend aanvragen


10+ jaar

Ervaring
900+

Tevreden klanten

9.0
Gemiddelde beoordeling
100%
Tevredenheidsgarantie

Deskundig en ambachtelijk vakmanschap door Florum partners!

Met Florum hebben we in de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd met betrouwbare hoveniers en deskundig opgeleide vakmensen. Op deze manier kunnen wij particuliere opdrachtgevers door het hele land helpen met het onderhoud of renovatiewerkzaamheden in de tuin. Ongeacht de omvang van de opdracht maken we graag een vrijblijvende offerte om specifieke werkzaamheden uit handen te nemen. Denk aan tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, houtbouw of advies, leveranties en montage op gebied van zwembaden, (zwem)vijvers, verlichting, beregening en robot maai systemen.

Vraag offerte aan
We hebben 4 jaar geleden onze volledige tuin inclusief overkapping laten aanleggen. Dit jaar hebben we de wanden van de overkapping ook volledig laten betimmeren. Het resultaat mag er wederom zijn en we zijn erg tevreden. Door het nette werk zijn er in onze kennissenkring nog 3 nieuwe tuinen aangelegd.
Fam. Kubsch
We hebben onze privé en bij ons kantoor een tuin laten ontwerpen en aanleggen. Het ontwerp en de uiteindelijke tuinen sluiten perfect aan bij onze woning en kantoor qua inrichting, indeling en beplanting. We noemen het geheel innovatief, creatief, ambachtelijk en functioneel. we zijn uiterst tevreden.
Fam. Klarenbeek

Vraag een offerte aan

Neem even de tijd om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij ons kunnen voorbereiden en de offerte naadloos aansluit bij jullie wensen.

[gravityforms id="8" title="false"]

Florum specialisten:

 • Betrouwbaar
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Eerlijke prijzen
 • Garantie & service
 • null

  null

  Peter en zijn team met tuinprofessionals hebben verstand van zaken. Een echte aanrader!
  Bas van Hoogen
  Ik ben enorm geholpen bij het inrichten van een onderhoudsvriendelijke tuin.
  Karin Scholing
  Prettige communicatie en vragen worden goed beantwoord. Prima werk afgeleverd.
  Maartje Bezoen

  Vrijblijvende offerte:

  Offerte aanvragen