Inspiratie voor een nieuwe overkapping, buitenverblijf of tuinschuur nodig?

Download gratis het ebook 'Overdekt buitenleven' voor tips en inspiratie bij de keuze voor een overkapping, buitenverblijf of tuinschuur.

Ontdek diverse spraakmakende voorbeelden, inclusief:

  • Antwoord op de 6 meest gestelde vragen;
  • Tips voor de beste positie in de tuin;
  • Verborgen functies en de bijbehorende modellen;
  • En nog veel meer...
50%
Je bent er bijna!
Waar kunnen we de Gids naartoe sturen?
Download

Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ben initiatiefnemer van florum.nl. Inmiddels ben ik al 15 jaar actief in de groene sector en ben ik sinds 2009 eigenaar van ontwerpbureau Studio Florum en hoveniersbedrijf Mecklenfeld Tuinen. Al sinds ik mijn bedrijf ben begonnen zie ik 1 opvallend punt terugkeren op letterlijk iedere wensenlijst van mijn klanten. Ze willen namelijk allemaal een tuin met zo min mogelijk onderhoud. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren de vraag naar houten overkappingen, buitenverblijven, tuinhuizen en schuren enorm zien toenemen. Dat is ook de reden waarom ik in 2012 een eigen lijn met hout ben gaan ontwikkelen. Anno 2020 introduceren we splinternieuwe modellen die voldoen aan de hedendaagse eisen. 

Ik heb deze Gids speciaal uitgegeven voor mensen die op het punt staan om een overkapping, buitenverblijf, tuinhuis of schuur willen (laten) plaatsen. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten meegeven om geïnspireerd te raken bij het maken van keuzes en laat ik je graag zien welke mogelijkheden er vandaag de dag zijn.

10+ jaar

Relevante ervaring

200+

Bijgebouwen gerealiseerd

9.0

Gemiddelde beoordeling

50.000+

Downloads van mijn e-books

Ervaringen van klanten

We hebben 4 jaar geleden onze volledige tuin inclusief overkapping laten aanleggen. Dit jaar hebben we de wanden van de overkapping ook volledig laten betimmeren. Het resultaat mag er wederom zijn en we zijn erg tevreden. Door het nette werk zijn er in onze kennissenkring nog 3 nieuwe tuinen aangelegd.
Fam. Kubsch
In de zomer 2014 zijn wij met Peter Mecklenfeld in contact gekomen voor de aanleg van onze tuin. De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Met Peter is het prettig communiceren, hij is open en duidelijk en luistert goed naar de klant. Hij staat voor zijn werk, levert kwaliteit en probeert het beste uit het ontwerpplan te halen. We hebben ook een overkapping en houtopslag op maat laten maken. Dat is zo goed bevallen, dat we later ook nog een carport hebben laten bouwen. Wat ons betreft was de prijs-/kwaliteit verhouding erg goed.
Fam. Klarenbeek

Deze wil je hebben, toch?

Hij ligt helemaal gratis op je te wachten. Download de 'Overdekt buitenleven inspiratiegids' en zorg dat je goed voorbereid start met de voorbereiding.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de Gids naar toe sturen?
Gratis downloaden