Kant- en klare beplantingsplannen die je gemakkelijk zelf kunt toepassen zonder plantenkennis of ervaring...

 • Planten samengesteld door experts en plantenkenners met ervaring
 • Onderhoudsvriendelijke samenstelling van prachtige soorten planten
 • Een jaarrond sfeervolle border met bloei, contrasten en diversiteit
 • Plantlijst met specificaties en onderhoudsadviezen per soort
 • Bloeischema met bloeicombinaties en een jaarkalender
 • Stappenplan met uitleg over het toepassen van planten in de praktijk
 • Detailtekeningen om planten uit te zetten voor een strakke border
 • Detailtekeningen om planten uit te zetten voor een ronde of organische border
 • Handige rekentool om met 1 druk op de knop een aantallen lijst te maken
Bekijk de plantenwijzer

Nieuwe planten in je tuin...

Zou je ook graag nieuwe planten in je tuin willen maar heb je geen idee hoe je al die prachtige beelden die je online tegenkomt kunt evenaren? Ik heb hiervoor een uniek concept ontwikkeld waarbij je geen honderden euro's hoeft te investeren in een beplantingsplan om vervolgens ook nog eens een expert te moeten inschakelen voor het uitzetten van de planten. Met de plantenwijzer kant- en klare borderpakketten creëer je jouw favoriete border helemaal zelf, zonder dat je daar plantenkennis of ervaring voor nodig bent. Kies de stijl die het best bij je past en bekijk vervolgens welk beplantingsplan het best past in jouw tuin.
Bekijk aanbod

Maak kennis met de plantenwijzer

Een tuin zonder planten is eigenlijk geen tuin. Planten zijn allesbepalend en zorgen voor contrasten, sfeer en de beleving in een tuin. Er zijn ontelbaar veel planten, soorten en variaties te verkrijgen. En daarbij zou je ook moeten beschikken over plantenkennis en de ervaring hoe je soorten met elkaar kunt combineren. Ik zou het graag willen maar dat kan ik je helaas niet leren in een eenvoudige cursus. En daarbij moet je je ook afvragen of je daar zoveel tijd en energie in wilt steken. Met de plantenwijzer hebben we een veel betere oplossing waarmee je zelf een prachtige border kunt gaan creëren in een mum van tijd. Samen met 5 experts hebben wij kant- en klare beplantingsplannen voorbereid en uitgewerkt in e-books. Aan de hand van een A tot Z stappenplan laten we zien hoe je de planten uitzet en toepast in iedere tuin, ongeacht grootte en vorm. Maak kennis met de plantenwijzer en laat je verrassen door unieke beplantingsplannen en borderpakketten.
Bekijk aanbieding
10+ jaar
Ervaring met planten
5 experts
Samengesteld door experts
9.0
Gemiddelde beoordeling
100%
Tevredenheidsgarantie

Stel je eens een tuin voor zonder planten...

precies... dan blijft er niets over van de sfeer, stijl en beleving

Creëer een nieuwe border in verschillende stijlen en kleurcombinaties

De frisse border

e frisse border bestaat uit vaste planten en siergrassen die een moderne 'frisse' indruk uitstralen. De border bevat vaste planten met de kleuren blauw, wit en paars. Deze border geeft een rustig en natuurlijk beeld waar contrasten tussen bloeikleuren, bladkleuren en wisselende bloeitijden elkaar afwisselen.
Aanbieding

De romantische border

De romantische border bestaat uit vaste planten en siergrassen die zorgen voor een romantische en gezellige sfeer in de tuin. De border bevat vaste planten met de kleuren blauw, wit,  paars en roze. Deze border geeft een rustig en natuurlijk beeld waar contrasten tussen bloeikleuren, bladkleuren en wisselende bloeitijden elkaar afwisselen.

Aanbieding
€ 175,-
€ 29,95

Plantenwijzer beplantingsplannen

Kant- en klare beplantingsplannen die je kunt toepassen zonder plantenkennis of ervaring. Direct na het afronden van je bestelling krijg je volledig toegang en kunt je meteen aan de slag.


 • Beschikbaar in 4 varianten van klein naar grootformaat
 • Kant- en klaar voor toepassing
 • Samengesteld door 5 experts
 • Direct toegang na afronden van je bestelling

Let op! exclusieve aanbieding

Deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig. Het concept is voor ruim 75% compleet. We leggen momenteel de laatste hand aan de laatste beplantingsplannen die binnenkort ook worden toegevoegd. Nadat we het concept helemaal hebben ingericht zullen we het reguliere tarief gaan hanteren. Mocht jij je gaan aanmelden voor deze lage prijs dan ben je nu en in de toekomst verzekerd van updates en nieuwe borderpakketten die worden toegevoegd.
Ben je niet tevreden? Dan ontvang je jouw geld gewoon terug.