Laat je inspireren door 80 unieke ideeën voor in de tuin...

Ben je van plan om binnenkort of over een tijdje aan de slag te gaan met een nieuwe tuin? Dan is deze online Tuin ideeën Gids het juiste startpunt. Ontdek 80 unieke tuinfoto's voor zowel kleine als grote tuinen om je te laten inspireren.

  • 80 unieke tuinfoto's van eigen projecten;
  • Inspiratie voor zowel grote als kleine tuinen;
  • Overzicht- en detailfoto's;
  • Ideeën die je 1-op-1 kunt gebruiken.
50%
Je bent er bijna!
Waar kunnen we de Gids naartoe sturen?
Download

Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ben initiatiefnemer van florum.nl. Inmiddels ben ik al 15 jaar actief in de groene sector en ben ik sinds 2009 eigenaar van ontwerpbureau Studio Florum en hoveniersbedrijf Mecklenfeld Tuinen. Al sinds ik mijn bedrijf ben begonnen zie ik 1 opvallend punt terugkeren op letterlijk iedere wensenlijst van mijn klanten. Ze willen namelijk allemaal een tuin met zo min mogelijk onderhoud. Een wensenlijst opstellen in combinatie met een inspiratiebord waarop prachtige beelden staan lukt nog wel. Maar hoe voeg je alle inspiratie samen tot een concreet tuinontwerp wat ook nog eens praktisch en uitvoerbaar is? Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om vast te lopen in alle toffe ideeën die je o.a. online kunt vinden. Samen met mijn team van ontwerpers en vakmannen hebben we in de afgelopen 10 jaar zo'n beetje alle situaties wel onder ogen gehad en hebben we altijd een passende oplossing kunnen uitwerken. Ik heb deze Gids speciaal uitgegeven voor mensen die op het punt staan om nieuwe tuinplannen te ontwikkelen. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten meegeven om geïnspireerd te raken bij het maken van tuinplannen en laat ik je graag zien welke mogelijkheden er vandaag de dag zijn.

10+ jaar

Relevante ervaring

600+

Tuinen ontworpen

9.0

Gemiddelde beoordeling

50.000+

Downloads van mijn ebooks

Ervaringen van klanten

Peter Mecklenfeld heeft voor ons privé en bij ons kantoor een tuin ontworpen en aangelegd. Een waardevol advies was het om de basis voor de tuinen al bij de bouwplannen voor onze panden te betrekken. Daarbij is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en ideeën. Het ontwerp en de uiteindelijke tuinen sluiten perfect aan bij onze woning en kantoor qua inrichting, indeling en beplanting. We noemen het geheel innovatief, creatief, ambachtelijk en functioneel. we zijn uiterst tevreden.
Fam. van't Slot
In de zomer 2014 zijn wij met Peter Mecklenfeld in contact gekomen voor de aanleg van onze tuin. De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Met Peter is het prettig communiceren, hij is open en duidelijk en luistert goed naar de klant. Hij staat voor zijn werk, levert kwaliteit en probeert het beste uit het ontwerpplan te halen. Wij hadden in aanvang al een idee hoe onze tuin zou kunnen worden, echter Peter kwam met een heel verfrissend nieuw plan.
Fam. Klarenbeek
Studio Florum heeft voor ons het tuinontwerp gemaakt met onze wensen en daar waren we heel blij mee. Daarnaast hebben de vakmannen een super mooie veranda gebouwd.
Jan van der Molen
Frisse ideeën en 'het woord bij de daad voegen' maakt het, dat ik uitmuntend tevreden ben over de mannen van Mecklenfeld tuinen.
Harry Kok
Wij hebben een tuinontwerp laten maken. We waren erg verrast. Zo creatief en tot in detail uitgewerkt. Helemaal geweldig. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Wendy van Telgen

Deze wil je hebben, toch?

Hij ligt helemaal gratis op je te wachten. Download de Tuinideeën Gids en zorg dat je goed voorbereid start met het maken van tuinplannen.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we de Gids naar toe sturen?
Gratis downloaden