Gratis tuininspiratie pakket voor nieuwbouw en renovatie van je bestaande tuin...

Een nieuw tuinplan begint met inspiratie en goede ideeën. Maar daarnaast is het extreem belangrijk dat je op de hoogte bent van een aantal belangrijke aspecten die betrekking hebben op het maken van tuinplannen en voorbereiden van een tuinontwerp + de uiteindelijke aanleg. Met dit inspiratiepakket ben je verzekerd dat jij de 9 meest gemaakte tuinontwerp fouten gaat voorkomen en krijg je exclusief toegang tot liefst 80 uitgelichte ideeën voor in de tuin. Als kers op de taart deel ik de 8 tuintrends die het meeste impact hebben op jouw nieuwe tuin en mijn visie hierop.

 • geschikt voor ieder model en oppervlakte tuin
 • voor zowel nieuwbouw tuinen als renovatie van de bestaande tuin
 • tuinontwerp gids met de 9 meest gemaakte fouten
 • tuintrends voor het huidige seizoen uitgelicht
 • 80 tuin ideeën in beeld gebracht
 • tips voor budgetteren waardoor je geld kunt gaan besparen
 • voorkom onnodige kosten door slim te werken
 • leer denken in multifunctionele oplossingen
 • voorbeeldontwerpen en boordevol inspiratie
 • en nog veel meer….


Nadat we je inschrijving hebben ontvangen krijg je direct toegang tot het pakket en heb je de beschikking tot alle pdf’s, inspiratie documenten, tuinfoto’s en unieke ontwerpen.

Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ben initiatiefnemer van florum.nl. Inmiddels ben ik al 15 jaar actief in de groene sector en ben ik sinds 2009 eigenaar van een tuinontwerp studio en hoveniersbedrijf. Al sinds ik mijn bedrijf ben begonnen zie ik 1 opvallend punt terugkeren op letterlijk iedere wensenlijst van mijn klanten. Ze willen namelijk allemaal een tuin met zo min mogelijk onderhoud. Een wensenlijst opstellen in combinatie met een inspiratiebord waarop prachtige beelden staan lukt nog wel. Maar hoe voeg je alle inspiratie samen tot een concreet tuinontwerp wat ook nog eens praktisch en uitvoerbaar is? Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om vast te lopen in alle toffe ideeën die je o.a. online kunt vinden. Samen met mijn team van ontwerpers en vakmannen hebben we in de afgelopen 10 jaar zo'n beetje alle situaties wel onder ogen gehad en hebben we altijd een passende oplossing kunnen uitwerken.  Ik heb deze Gids speciaal uitgegeven voor mensen die op het punt staan om nieuwe tuinplannen te ontwikkelen. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten meegeven om geïnspireerd te raken bij het maken van tuinplannen en laat ik je graag zien welke mogelijkheden er vandaag de dag zijn.

10+ jaar

Relevante ervaring

1000+

Tuinen ontworpen

9.0

Gemiddelde beoordeling

100.000+

Downloads van mijn e-books

Ervaringen van klanten

Peter Mecklenfeld heeft voor ons privé en bij ons kantoor een tuin ontworpen en aangelegd. Een waardevol advies was het om de basis voor de tuinen al bij de bouwplannen voor onze panden te betrekken. Daarbij is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en ideeën. Het ontwerp en de uiteindelijke tuinen sluiten perfect aan bij onze woning en kantoor qua inrichting, indeling en beplanting. We noemen het geheel innovatief, creatief, ambachtelijk en functioneel. we zijn uiterst tevreden.
Fam. van't Slot
In de zomer 2014 zijn wij met Peter Mecklenfeld in contact gekomen voor de aanleg van onze tuin. De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Met Peter is het prettig communiceren, hij is open en duidelijk en luistert goed naar de klant. Hij staat voor zijn werk, levert kwaliteit en probeert het beste uit het ontwerpplan te halen. Wij hadden in aanvang al een idee hoe onze tuin zou kunnen worden, echter Peter kwam met een heel verfrissend nieuw plan.
Fam. Klarenbeek

Gratis nog niet goed genoeg?

Ontdek het geheim van onderhoudsvriendelijke tuinen en geniet langer van het buitenleven met een overkapping. In deze boeken deel ik mijn visie en inspiratie over overkappingen met tal van prachtige voorbeelden. Als extra bonussen bij het inspiratiepakket ontvang je deze boeken (ebooks) ook gratis:

 • inspiratieboek overkappingen en bijgebouwen
 • inspiratieboek over beplantingsplannen maken
Aanvragen
Peter heeft voor ons het tuinontwerp gemaakt met onze wensen en daar waren we heel blij mee. Daarnaast hebben de vakmannen een super mooie veranda gebouwd.
Jan van der Molen
Frisse ideeën en 'het woord bij de daad voegen' maakt het, dat ik uitmuntend tevreden ben over de mannen van Peter Mecklenfeld.
Harry Kok
Wij hebben een tuinontwerp laten maken. We waren erg verrast. Zo creatief en tot in detail uitgewerkt. Helemaal geweldig. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Wendy van Telgen

Dit pakket wil je hebben, toch?

Hij ligt helemaal gratis op je te wachten. Download het tuininspiratie pakket boordevol met waardevolle pdf's, voorbeelden en inspiratie en zorg dat je goed voorbereid start met het maken van tuinplannen.