De beste Black Friday Tuindeals en Klusdeals van 2018
Actualiteit
Peter Mecklenfeld
Actualiteit
11/22/2018
4 min
0

De beste Black Friday Tuindeals en Klusdeals van 2018

11/22/2018
4 min
0

De Black Friday aanbiedingen worden met het jaar beter! Ze worden zelfs zo goed dat het vaak de moeite waard is om nog even te wachten met aankopen doen. Doordat steeds meer winkels meedoen is het overzicht wel een beetje zoek, dus daar wil ik jullie graag mee helpen.

In dit artikel heb ik een overzicht van de beste tuin– en klusdeals in het Black Friday weekend 2018 op een rijtje gezet. Dus ben je op zoek naar goedkope tuinmeubelen, buitenverlichting met korting of gereedschap voor een lage prijs? Lees dan snel verder en klik op de logo’s om naar de deals te gaan!

Tuin

Tuinmeubels, terrasverwarmers, barbecues.. Allemaal dure spullen waar je in de winter niet eens gebruik van maakt, maar waarom zou je het niet alvast kopen? Dit weekend zijn veel van deze tuinspullen extra voordelig!

Wehkamp Black Friday

Wehkamp heeft een mooie selectie van aanbiedingen! Zo geven ze een flinke korting op terrasverwarmers, tuinverlichting, (tuin)gereedschap van goede merken als Bosch en Black+Decker, opbergboxen en zelfs alles voor de kerst!

logo wehkamp


Amazon Black Friday

Amazon is het manusje van alles als het om aanbiedingen gaat. Het is misschien lastig om de beste deal uit de enorme stapel producten op amazon.de te halen, maar als je ‘m ziet dan is ‘ie ook goed! Ik heb voor jullie al naar de tuin- buitendeals gelinkt, maar je kan in het menu links op de website nog verder filteren. Succes!

Amazon

 


Tuinverlichting

Goede of mooie tuinverlichting is vaak prijzig, maar dit weekend zijn er genoeg leuke aanbiedingen te vinden! Dus geef de tuin wat extra licht in de donkere maanden zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten!

Lampen24.nl Black Friday

Tuinverlichting schijnt dé categorie van dit jaar te zijn als het komt tot goede kortingen! Lampen24.nl geeft zelfs dubbele korting: tot 70% op geselecteerde producten en een kortingscode die 10%-15% extra korting geeft afhankelijk van het uiteindelijke totaalbedrag! Lekker puzzelen met prijzen dus en combineren met verlichting voor binnen kan ook!

lampen24

 

 


Lampenlicht.nl Black Friday

Lampenlicht.nl doet ook mee en heeft op het moment van schrijven al 65 tuinlampen in de aanbieding! Sla je slag en maak van je tuin ook een warme plek deze winter!

 

 


Amazon Black Friday

Amazon is het manusje van alles als het om aanbiedingen gaat. Het is misschien lastig om de beste deal uit de enorme stapel producten op amazon.de te halen, maar als je ‘m ziet dan is ‘ie ook goed! Ik heb voor jullie al naar de verlichting gelinkt, maar je kan in het menu links op de website nog verder filteren. Succes!

Amazon

 


Klussen

Het is altijd fijn wanneer klussen goedkoper, beter of makkelijker kan. Black Friday is het ideale moment om op zoek te gaan naar nieuw gereedschap, omdat het beste gereedschap nu voor een scherpe prijs wordt aangeboden!

Wehkamp Black Friday

Wehkamp heeft een mooie selectie van aanbiedingen! Zo geven ze een flinke korting op terrasverwarmers, tuinverlichting, (tuin)gereedschap van goede merken als Bosch en Black+Decker, opbergboxen en zelfs alles voor de kerst!

logo wehkamp


Bol.com Black Friday

Bol.com gaat wat specifieker in op gereedschappen, maar doet het dan ook heel er goed! Met kortingen tot 50% worden de gereedschappen van Bosch wel heel goedkoop! Dus had je nog een accuboormachine of decoupeerzaag nodig en wil je geen rotzooi? Klik dan snel op deze link!

 

 

 


Gamma Black Friday

Bij de Gamma wachten ze netjes tot vrijdag met de kortingen, maar je kan al wel zien waar ze korting op gaan geven. Op het lijstje staan onder andere: decoupeerzagen, accuboormachines, barbecues, terrasverwarmers, trampolines en lampen. Oh en er staat ‘’nog veel meer!’’, dus nog even geduld!

Gamma


Praxis Black Friday

Bij Praxis doen ze ook dubbel hun best! Zo heb je niet alleen hele mooie klusdeals, maar krijg je ook nog eens 25% extra korting van vrijdag 23/11, 19:00 t/m zaterdag 24/11, 11:00! En die korting geldt op bijna alles!

Praxis

 

 


Amazon Black Friday

Amazon is het manusje van alles als het om aanbiedingen gaat. Het is misschien lastig om de beste deal uit de enorme stapel producten op amazon.de te halen, maar als je ‘m ziet dan is ‘ie ook goed! Ik heb voor jullie al naar de doe-het-zelf en gereedschappen gelinkt, maar je kan in het menu links op de website nog verder filteren. Succes!

Amazon

Reacties
Categorieën