Grote tuin in aanleg | Deze week begonnen met een moderne villatuin
22 april 2016 
1 min. leestijd

Grote tuin in aanleg | Deze week begonnen met een moderne villatuin

Grote tuin in aanleg | Deze week zijn we gestart met de aanleg van een nieuwe moderne tuin in het buitengebied van Hardenberg. Een mooi project die we binnen een aantal weken gaan realiseren. In dit bericht geven we je alvast een kijkje achter de schermen…

Grote tuin in Hardenberg

Deze mooie schitterende woning is afgelopen week opgeleverd en wij zijn ondertussen gestart met de het grondwerk. Komende weken zullen we de oprijlaan, terrassen en tuinpaden gaan aanleggen.

De bomen zijn al gerooid en staan klaar voor transport. Omdat het plantseizoen voor bomen en bladverliezende hagen al bijna weer ten einde is hebben we deze alvast besteld. Want we willen deze grote tuin graag helemaal opleveren voordat de zomer begint.

Hieronder laten we een aantal foto’s zien van de woning en het tuinontwerp. Later dit voorjaar zal er een uitgebreid bericht komen van het eindresultaat van deze tuin.

IMG_8473

IMG_8472

IMG_8471

IMG_8448

Hieronder zie je het tuinontwerp (2D) en de situatie van bovenaf.

Schermafbeelding 2016-04-22 om 20.58.07

Schermafbeelding 2016-04-22 om 20.58.15

Tuinideeën

Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

vergeet het gratis inspiratiepakket niet...

Een nieuw tuinplan begint met inspiratie en goede ideeën. Maar daarnaast is het extreem belangrijk dat je op de hoogte bent van een aantal belangrijke aspecten die betrekking hebben op het maken van tuinplannen en voorbereiden van een tuinontwerp + de uiteindelijke aanleg. Met dit gratis inspiratiepakket ben je verzekerd dat jij de 9 meest gemaakte tuinontwerp fouten gaat voorkomen en krijg je exclusief toegang tot liefst 80 uitgelichte ideeën voor in de tuin. Als kers op de taart deel ik de 8 tuintrends die het meeste impact hebben op jouw nieuwe tuin en mijn visie hierop.

Meer tuininspiratie?

Wij hebben inmiddels meer dan 600 tuin artikelen in ons archief!