Mecklenfeld Tuinen | Jouw tuin financieren?
arrow_drop_up arrow_drop_down
20 februari 2015 

Jouw tuin financieren met mijn tuin betaalplan?

Heb je eens bekeken welke voordelen het heeft als je je tuin gaat financieren? Wist je dat investeren in de tuin zinvol is voor de taxatiewaarde van je woning? Lees in dit bericht de voordelen en mogelijkheden met Mijn Tuin Betaalplan.

Jouw tuin financieren?

Maatwerk financiering voor je tuin? Klik op de link om meer te lezen over MIJN TUINBETAALPLAN
  • Meer mogelijkheden
  • Meer financiële ruimte
  • Duurzaam investeren
  • Rente fiscaal aftrekbaar
  • Je bepaalt zelf de looptijd
  • Je bepaalt zelf het maandbedrag
  • Boetevrij aflossen

Voordelen ten opzichte van financiering in uw hypotheek

Het is ook mogelijk om je investering in de tuin te financieren vanuit je hypotheek. In de meeste gevallen doe je er ruim 30 jaar over om te lening af te lossen. Je betaalt ook over 30 jaar rente en na 30 jaar is de rente niet meer fiscaal aftrekbaar bij de belastingdienst. Bij MIJN TUIN BETAALPLAN bepaal je zelf over welk tijdsbestek je de financiering wilt aflossen. Heb je tussentijds een financiële meevaller? Met één telefoontje kun je boetevrij aflossen.

Duurzaam investeren

Voldoet je tuin aan belangrijke taxatie eisen dan wordt de waarde voor maximaal 10-15 % van de woning meegenomen in de taxatiewaarde. Met ons betaalplan heb je de mogelijkheid om duurzaam te investeren waardoor de woning meer waard wordt. Besluit je ooit om de woning te koop te zetten dan kun je de investering in de tuin terug verdienen.

Duurzaam investeren in je tuin en zorg ervoor dat jouw tuin het A++ label verdient!

Meer mogelijkheden

Met Mijn Tuin Betaalplan kies je dus duurzaam. Een bijkomend voordeel is dat je nu ook voor exclusievere producten kunt kiezen. Waar je voorheen misschien alleen budget had voor een betonproduct heb je nu de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een Keramische terrastegel in combinatie met een gebakken product. Deze producten hebben over 10 jaar nog steeds dezelfde kwaliteitsuitstraling en de kleuren zijn niet vergrijst door de natuur. De tuin krijgt een luxe uitstraling en heeft in veel gevallen minder onderhoud.


 Meer financiële ruimte

‘Je hebt € 5000,- gespaard voor de aanleg of renovatie van je tuin en besluit een vakbekwaam bedrijf in te schakelen. Je geeft het hoveniersbedrijf opdracht om de plannen uit te laten voeren. Volgens afspraak betaal je keurig € 5000,- voor de aanleg van de nieuwe tuin.

Twee weken later gaat er bij je thuis de vaatwasser stuk en dit valt niet meer onder de fabrieksgarantie en is ook niet bij de verzekering te claimen. Je realiseert je dat net al het spaargeld in de tuin is gaan zitten.’

Door gebruik te maken van Mijn Tuin Betaalplan kun je je spaargeld veilig op de spaarrekening laten staan voor onvoorziene omstandigheden. Je ontvangt niet alleen rente over uw financiële reservering maar het geeft ook een heel stuk rust dat je geld achter de hand houdt voor als er zich iets voordoet waar je je niet op hebt voorbereid.


 Vraag informatie aan over het tuin betaalplan.

Wil je meer weten over Mijn Tuin Betaalplan? Neem contact op met onze financieel adviseur via het contactformulier,  per mail info@mecklenfeldtuinen.nl of telefonisch 0523 820230.

Heb je naar aanleiding van dit bericht een vraag? Je kunt hieronder je vraag stellen!

Reactie plaatsen