Tuinexpo Salland 2019 - Mecklenfeld Tuinen
arrow_drop_up arrow_drop_down
20 februari 2019 

Tuinexpo Salland 2019 - Mecklenfeld Tuinen

Ben jij je momenteel aan het oriënteren op nieuwe tuinplannen voor 2019? Dan willen we je bij deze van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in onze modeltuin op de Tuinexpo Salland in Luttenberg.

We presenteren daar op 60 m2 een prachtige showtuin met de allereerste bloeiende kleuren van 2019 gecombineerd met luxe en beleving.

Tuinexpo 2019

Mecklenfeld Tuinen en ontwerpers Stefan Jaspers en Mark ter Hofte vertellen 22, 23 en 24 februari over de nieuwste tuintrends en hun visie op ‘moderne tuinbeleving’. Onlangs is hun interview in de Tuinexpo krant gepresenteerd en daarbij bieden ze mensen met serieuze tuinplannen komend weekend de mogelijkheid om gratis tuinschetsen te laten maken. Inmiddels zijn alle sessies volgeboekt en is er helaas geen ruimte voor nog meer sessies maar er loopt dit weekend nog wel een exclusieve beursactie.

Moderne tuinbeleving op 60 m2

Ruim 2 weken geleden zijn de vakmannen begonnen met het produceren van houten tuinwanden en een overkapping. Ondertussen hebben Stefan en Mark letterlijk heel Nederland af gereden om de beste planten te verzamelen waardoor we een volledig groene oase kunnen presenteren met zelfs bloeiende kleuren.

Een complete showtuin waarin het praktische wordt gecombineerd met luxe en beleving en waar bezoekers het hele weekend terecht kunnen voor inspiratie en tuinadvies.

Hieronder alvast een aantal foto’s van de opbouw. Komen jullie het eindresultaat bewonderen op de Tuinexpo in Luttenberg?


Tuinexpo Salland

22 t/m 24 februari

Manege Luttenberg
Looweg 6a, Luttenberg

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 22.00 uur
Zondag: 10.00 – 18.00 uur

Meer informatie over de beurs vind je op https://tuinexposalland.nl/


Reactie plaatsen