Actualiteit
Peter Mecklenfeld
Actualiteit
10/18/2017
4 min
0

Eerste opnames FLORUM TV zijn van start

10/18/2017
4 min
0

Vandaag kunnen we jullie met trots vertellen dat we bezig zijn met iets super gaafs. We hebben al een tijdje plannen om ons eigen online ‘tv kanaal’ op te gaan zetten waar we ongelofelijk veel waarde en inspiratie willen geven over huis en tuin gerelateerde onderwerpen. Afgelopen maandag zijn we hiermee van start gegaan en heb ik, Peter Mecklenfeld mijn officiële camera debuut gemaakt.

Geen ervaring? En toch op video?

Zeker! Want we zijn niet van plan om een ‘perfect’ video kanaal op te zetten. Althans, het gaat ons niet zozeer om de perfectie van presentatie en opnames maar het gaat ons vooral om de inhoud en waarde die we onze bezoekers en kijkers willen meegeven.

We zien dat er in onze vakgebieden nog maar weinig tot geen inspiratievideo’s worden gepubliceerd die gebaseerd zijn op bewustwording en het geven van belangrijke inzichten waar mensen écht mee geholpen worden.

Daarnaast zijn we dat de interesse in het kijken van videobeelden enorm is toegenomen (onder andere door de introductie van Netflix en Videoland). Met Florum TV willen wij een inspiratiekanaal gaan oprichten waar je kennis, adviezen, tips en inspiratie kunt opdoen en deze kunt bekijken waar en wanneer je maar wilt.

De eerste serie van 6 afleveringen zullen gaan over het maken van tuinplannen. Peter Mecklenfeld verteld over zijn ervaringen en de methodes die hij dagelijks toepast bij het voorbereiden en ‘ontwerpen’ van tuinplannen. We zien nog veel te vaak dat er (onbewust) veel geld wordt uitgegeven aan onzinnige dingen en dat mensen zich totaal niet bewust zijn van bepaalde elementen en daardoor verkeerde keuzes maken. Daar willen we graag inspiratie en inzichten over geven zodat (jij bijvoorbeeld) deze dingen kunt voorkomen.

De video’s zullen een mix zijn van bewegende (voor) beelden en persoonlijke presentatie met tastbare tips en richtlijnen die puntsgewijs in beeld komen. Gewoon simpel en vooral doeltreffend.

Wat kun je in de toekomst verwachten?

De eerste afleveringen worden momenteel gemonteerd en we verwachten met een week of 3 de eerste aflevering te lanceren. In de komende periode staan er al gesprekken gepland en zijn we wekelijks aan het brainstormen over ideeën voor Florum TV. Deze onderwerpen staan al hoog op onze lijst:

  • Kennis, ervaring en tips
  • Expert interviews
  • Inspiratie interviews
  • Handige stappenplannen

Heb jij ideeën voor ons kanaal? Laat het ons weten in de reacties. Dat waarderen we enorm!

Reacties
Categorieën