Tuinaanleg stappenplan

Ik heb deze rubriek tuinaanleg speciaal geschreven voor de doe-het-zelver, maar ook als je van plan bent om de aanleg van je tuin (deels) uit te besteden doe je er goed aan om deze rubriek door te nemen. Er bestaan namelijk nogal wat misverstanden over tuinaanleg die in mijn artikelen duidelijk naar voren komen. Merendeel van deze misverstanden komt door een gebrek aan kennis en ervaring.

Het zijn de problemen die zich achteraf laten zien en waar je tijdens het werk geen weet van hebt. Het zijn ook de problemen en misverstanden die je veel (extra) geld kosten. En dat is zonde. Door deze artikelen over tuinaanleg wil ik dat jij deze veelgemaakte fouten gaat voorkomen en dat jij je straks bewust bent van de belangrijkste zaken in het tuinaanleg proces.

Ik ben van mening dat hovenier een van de meest onderschatte beroepen is in Nederland. Ons beroep vraagt niet alleen vakmanschap maar vooral ook inzicht passie en inlevingsvermogen. Het is fysieke arbeid wat absoluut niet mag worden onderschat. Ik weet 100% zeker dat je (nog) meer respect gaat krijgen voor ons prachtige beroep na het lezen van mijn artikelen over het aanleggen van de tuin.

Alles over tuinaanleg: