24/7 Plezier en Beleving in je tuin met Tuinverlichting
15 februari 2015 
0 min. leestijd

24/7 Plezier en Beleving in je tuin met Tuinverlichting

Tuinverlichting

De helft van de tijd leven we in het donker en zien we onze tuin dus niet. Tuinverlichting zorgt ervoor dat je het hele jaar door plezier beleeft aan je tuin. Of je nu binnen of buiten bent. Wij ontwerpen uitgebalanceerde lichtplannen op basis van 12 volt en met LED lichtbronnen. Veilig en energiezuinig dus. Wij laten je graag zien wat licht met je tuin kan doen.

Moderne stadstuin - kleine tuin - strakke stadstuin

Download hieronder de GRATIS brochure met moderne lichttrends voor het seizoen 2015 – 2016.

In lite brochure 2015-2016

Stel hieronder je vraag over tuinverlichting.

Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

vergeet het gratis inspiratiepakket niet...

Een nieuw tuinplan begint met inspiratie en goede ideeën. Maar daarnaast is het extreem belangrijk dat je op de hoogte bent van een aantal belangrijke aspecten die betrekking hebben op het maken van tuinplannen en voorbereiden van een tuinontwerp + de uiteindelijke aanleg. Met dit gratis inspiratiepakket ben je verzekerd dat jij de 9 meest gemaakte tuinontwerp fouten gaat voorkomen en krijg je exclusief toegang tot liefst 80 uitgelichte ideeën voor in de tuin. Als kers op de taart deel ik de 8 tuintrends die het meeste impact hebben op jouw nieuwe tuin en mijn visie hierop.

Meer tuininspiratie?

Wij hebben inmiddels meer dan 600 tuin artikelen in ons archief!