Een goed idee nodig voor jullie nieuwe tuin?
05 mei 2016 
3 min. leestijd

Een goed idee nodig voor jullie nieuwe tuin?

Dan heb ik nu iets voor je waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen…

Afgelopen februari heb ik een mooie mijlpaal bereikt en is mijn boek 1000x gedownload. Naar aanleiding hiervan heb ik een actie gehouden onder de eerste 1000 die mijn boek hebben gelezen.

De afgelopen tijd heb ik alleen maar leuke gesprekken gevoerd en mensen blij kunnen maken met mijn nieuwe product. De reacties die ik daarop heb gekregen bevestigen dat het een goed product is. Want dat is wat ik graag wil. Ik wil mensen helpen met onze expertise en dat tegen een normale investering.

Het is niet altijd nodig om een groot te bedrag te investeren. Het kan ook anders. Met een kleine investering het maximale eruit halen wat erin zit. Dat is wat ik wil bereiken met mijn nieuwe product!

25-ideeen-voor-in-de-tuinMijn eigen boek

Inmiddels is mijn boek ruim 2500+ keer gedownload en ontvang ik dagelijks interessante vragen en leuke reacties.

Daarom heb ik besloten om een mooie actie aan te bieden als waardering dat je mijn boek hebt gelezen. Ik wil je graag helpen met ‘een super goed idee’ zonder dat je daar veel geld voor hoeft neer te leggen.

Hoe is het idee ontstaan?

Normaal gesproken zou ik een tuinontwerp hebben aangeboden tegen een leuke actieprijs. Maar een feit blijft dat ik met een tuinontwerp wat volledig tot in detail is uitgewerkt veel uren nodig heb. Uren om het goede idee uit te werken. Je bent dan al snel honderden euro’s kwijt. En dan moet je nog beginnen met de aanleg.

Daarom heb ik nu iets anders. Een product van mij persoonlijk waarbij ik 100% focus leg op het maken van een super goed idee voor jullie tuin.


 

Het schetsontwerp (aanbod)

Normaal gesproken is de investering in het schetsontwerp 500,-. Ik kom dat in totaal 2x bij je langs. De eerste keer om persoonlijk kennis te maken en om de tuin en jullie tuinwensen te investeren.

Daarna ga ik aan de slag en maken we een afspraak wanneer ik langskom om de plannen aan jullie te presenteren. Je hebt dan een super goed idee voor jouw tuin. Met mijn praktische kennis en ervaring (en de extra kennis van mijn team) adviseer ik jullie over het gebruik van materialen en efficiënt werken.

Ik weet daarom ook zeker dat je deze investering met gemak gaat terug verdienen.

Maak direct een afspraak

Heb je ook voorbeelden van schetsontwerpen die je hebt gemaakt?

Jazeker heb ik die. Hieronder zal ik er een aantal laten zien zodat je een beeld krijg bij wat ik voor je ga maken.


Wat is dan die speciale actie(prijs)?

Op dit moment is de investering in mijn schetsontwerp geen 500,- maar slechts een eenmalige investering van 350,-! En die betaal je pas op het moment dat het idee klaar is. Achteraf dus.

Maak gebruik van deze actie

En dat is nog niet alles want ik ga nog meer voor je doen. Het is min uitdaging om een plan te maken wat daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden. Ik vind het super zonde als het plan in de papierbak beland omdat we geen rekening hebben gehouden met een budget.

Ik maak daarom een geheel vrijblijvende begroting voor de aanleg. Je krijgt dan een realistisch overzicht van de investering die je doet als je besluit om de aanleg aan onze vakmannen uitbesteed.

‘Het gaat niet alleen om het idee op zich. Het gaat om de waarom.’

Daarom kom ik het schetsontwerp persoonlijk presenteren. Ik ontwerp tuinen vanuit mijn eigen visie. De keuzes die ik maak licht ik toe met een ‘waarom heb ik hiervoor gekozen’?

Dat in combinatie met mijn moderne tuin ontwerpstijl maken de ontwerpen sterk en uniek.

Wat krijg je nu precies?

 • Een kennismakingsgesprek waarin ik de tuin kom bekijken en jullie persoonlijke wensen kom inventariseren
 • Daarna ga ik aan de slag en maak ik een (uniek) schetsontwerp met een super goed idee!
 • Ik kom het eindresultaat persoonlijk aan jullie presenteren aan de hand van mooie voorbeelden en een sterke motivatie.

Wil je met mij samenwerken en heb je er vertrouwen in dat het mooi gaat worden? Vraag dan via deze link het schetsontwerp.

Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen nemen we binnen een dag contact met je op om een afspraak in te plannen.Reacties van tevreden klanten:

Peter is bij ons langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Het bleek een schot in de roos. Onze wens was een onderhoudsvriendelijke tuin met veel ruimte waar we volledig tot rust kunnen komen. In alle opzichten is het plan geslaagd en we zijn super tevreden!

– Peter en Margreet, Aadorp (Ov.)

Voor het ontwerp van onze privé- en kantoortuin hebben we contact gezocht met Peter Mecklenfeld. Hij heeft ons vanaf het eerste gesprek deskundig geadviseerd en kwam met goede ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Het resultaat mag er zijn en oogst veel waardering.

– Hans en Heleen, Coevorden (Dr.)

 

Hopelijk tot snel en alvast bedankt voor jullie vertrouwen.

Vraag hier het schetsontwerp aan

 

Peter Mecklenfeld
Tuinontwerper bij Mecklenfeld tuinen

Peter Mecklenfeld

Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

Stappenplan met belangrijke lessen voor jouw nieuwe tuin (XL inspiratiegids)

 • Kijk anders naar tuinplannen en voorkom hiermee onnodige kosten

 • Voorkom valkuilen die je achteraf spijt opleveren

 • Wees bewust van de complexiteit van tuinplannen en hoe je hiermee omgaat

 • Ontdek mijn kernwaarden en de nr. 1 reden waarom ik hiervoor kies

 • Hoe je niet verstrikt raakt in een wirwar van inspiratie 

 • Hoe je ervoor zorgt dat het ontwerp haalbaar is en niet in de prullenbak belandt

 • Ontdek welke elementen veel belangrijker zijn dan stijl en design

 • 80% van de wensenlijsten komen overeen, ik laat je zien hoe dit kan

 • Mijn ontwerpstijl uitgelicht en in beeld gebracht met exclusieve projecten

 • Hoe je het ontwerp voorbereid op de aanleg zonder dat je voor (dure) verrassingen komt te staan

Meer tuininspiratie?

Wij hebben inmiddels meer dan 600 tuin artikelen in ons archief!