Hoe maak je jouw tuin onderhoudsarm?

Download gratis dit e-book en ontdek hoe je jouw tuin onderhoudsarm maakt!

Page content

article content

Zomerkriebels?

Voor een gedeelte van Nederland is de zomervakantie inmiddels begonnen en de rest zal er weldra achter aan gaan. De één vertrekt naar het buitenland, de ander blijft in ons eigen land of zelfs thuis. Allemaal hopen we waarschijnlijk op (een beetje) zon.

Heerlijk om dan je eigen terras en tuin gezellig ingericht te hebben voor lange zwoele zomeravonden! Met fijne loungebanken, zitzakken, hangmatten en noem maar op. Kaarsjes erbij en wat leuke accessoires: zet je wijntje maar klaar!

Zomerkriebels!

Maar wat nou als het zo blijft regenen, zoals vandaag (woensdag 12 juli)? Pijpestelen regent het uit de lucht nu ik dit schrijf. Om verdrietig van te worden als je vakantie net begonnen is….

Niet nodig want ook in je eigen huis kun je heerlijk loungen. Gooi alle winterse accessoires op zolder als je ze nog niet opgeruimd had en richt je huis opnieuw in.

Denk aan een zomers kleed op de vloer in Ibiza look zoals die van Go’round met leuke bijpassende kussens erbij.

Kaarsen en accessoires in zachte poedertinten wat nu helemaal hip is. Het leuke is dat deze kleuren ook in het najaar veel te vinden zijn dus lekker lang genieten van je nieuwe aankopen.

Grote potten met siergrassen en varens in je interieur. Dat groen in ons interieur helemaal terug is van weggeweest, moet je inmiddels opgevallen zijn. Om een zomers interieur te krijgen, zijn siergrassen, cactussen en varens ideaal. En een prachtig macramé wandkleed mag ook niet ontbreken. Deze zijn nu overal verkrijgbaar.

En rotan natuurlijk! Kijk eens wat een zomers sfeertje je er van krijgt. Al helemaal in de stemming nu? En nu loungen…………………….

Een hele fijne zomer gewenst voor iedereen. Geniet ervan!

Zomerse groeten van,
Mariët Hudepohl

 

 

Comment Section

0 reacties op “Zomerkriebels?

Plaats een reactie


*