arrow_drop_up arrow_drop_down
8 februari 2015 

Moderne producten in de exclusieve tuin

Genieten van het luxe Tuin & Terrasleven!

In de exclusieve tuin maak je op een luxe manier gebruik van het buitenleven. Je gaat de stijl van binnen proberen door te trekken naar buiten zodat je eenheid krijgt van de leefomgeving en je tuin echt als buitenkamer gaat gebruiken.

De exclusieve tuin kenmerkt zich niet alleen door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Wij vinden vooral de originaliteit en de beleving een grote rol spelen. De combinatie van de mooiste producten met een trailer vol creativiteit zorgen voor een hoogwaardige kwaliteitsbeleving.

In de exclusieve tuin maken we gebruik van bijvoorbeeld keramische buitentegels, luxe tuinmeubels, watervallen en bijzondere terrasoverkappingen. Ook een buitenkeuken, zwembad (zwemvijver) of een jacuzzi zijn elementen die voorkomen in de exclusieve tuin.

De exclusieve tuin laat je ontwerpen door de ‘moderne’ specialist met creatieve inzichten en verstand van duurzame producten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze producten worden toegepast in een stijlvolle vormgeving met vaak eenvoudige, strakke en architectonische lijnen.

Lees in deze pagina over onze werkwijze en mogelijkheden die we voor je hebben. Hier heb je ook de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze experts op gebied van exclusieve en moderne tuinen.

Mecklenfeld strakke moderne tuin met fornino pizzaoven

Wil je eerst liever wat inspiratie opdoen? In mijn Tuinideeën Gids deel ik allerlei tuinideeën voor verschillende tuinstijlen. Download hier de gratis gids. 

Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

Ontvang ons inspiratie magazine nu tijdelijk gratis in de brievenbus!

Vraag gratis het Florum.nl inspiratie magazine aan en ga van daaruit aan de slag met het maken van nieuwe tuinplannen. Je kunt het magazine tijdelijk gratis aanvragen! Je vergoedt ons enkel de verkapping- en verzendkosten.