50 Kant en klare tuinontwerpen als tuininspiratie voor je op een rijtje
21 februari 2020 
14 min. leestijd

50 Kant en klare tuinontwerpen als tuininspiratie voor je op een rijtje

Zoek je naar kant en klare voorbeelden van tuinontwerpen? Dan ben je op het juiste artikel beland. In deze blog deel ik namelijk 50 gratis voorbeelden van kant en klare tuinontwerpen die wij bij Florum de afgelopen jaren hebben gemaakt. Je kunt de volgende tuinontwerpen gebruiken ter inspiratie met behulp van de informatie: 

Daarnaast deel ik de beste oplossing voor als je zelf met het tuinontwerp aan de slag wil en de meest gemaakte tuinontwerpfouten en de bijkomende onnodige kosten wil gaan voorkomen.

20 Kant en klare tuinontwerpen met de hand

Hulp bij het maken van een tuinontwerp?

In mijn e-book Tuinontwerp Gids leg ik je uit waar je op moet letten bij het maken van een tuinontwerp. Hoe kun je bijvoorbeeld kosten besparen op een tuinontwerp? Ik leg je dit en nog heel veel meer uit in dit e-book. Download de gratis Tuinontwerpgids hier. 

Tuinontwerp

30 Kant en klare 3D tuinontwerpen

Wil je je tuinontwerp uitbesteden?

Ben je niet van plan om zelf te gaan ontwerpen maar overweeg je om het ontwerp uit te besteden? In mijn e-book Tuinontwerp Gids bereid ik je voor op het in gesprek gaan met een tuinontwerper. Wat zijn bijvoorbeeld de meest gemaakte fouten bij het maken van een tuinontwerp? Download hier de gratis Tuinontwerp Gids.

Tuinontwerp

Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

Bekijk en download onze gratis tuinboeken

Je krijgt van ons gratis toegang tot de gratis e-books met daarbij wekelijkse inspiratie, onze beste inzichten en mooiste tuin voorbeelden.

Meer tuininspiratie?

Wij hebben inmiddels meer dan 600 tuin artikelen in ons archief!
arrow_drop_up arrow_drop_down