arrow_drop_up arrow_drop_down
21 februari 2020 

50 Kant en klare tuinontwerpen als tuininspiratie voor je op een rijtje

Zoek je naar kant en klare voorbeelden van tuinontwerpen? Dan ben je op het juiste artikel beland. In deze blog deel ik namelijk 50 gratis voorbeelden van kant en klare tuinontwerpen die wij bij Studio Florum de afgelopen jaren hebben gemaakt. Je kunt de volgende tuinontwerpen gebruiken ter inspiratie met behulp van de informatie:  Daarnaast deel ik de beste oplossing voor als je zelf met het tuinontwerp aan de slag wil en de meest gemaakte tuinontwerp fouten en de bijkomende onnodige kosten wil gaan voorkomen. Zelf leren tuintekenen? Zo doe je dat!

20 Kant en klare tuinontwerpen met de hand

Hulp bij het maken van een tuinontwerp?

In mijn e-book Tuinontwerp Gids leg ik je uit waar je op moet letten bij het maken van een tuinontwerp. Hoe kun je bijvoorbeeld kosten besparen op een tuinontwerp? Ik leg je dit en nog heel veel meer uit in dit e-book. Download de gratis Tuinontwerp Gids hier. 

30 Kant en klare 3D tuinontwerpen

Zelf leren tuintekenen?

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door de ontwerpen in dit artikel. Door het overweldigende aanbod aan inspiratie kan ik me ook heel goed voorstellen dat je nu door de bomen het bos niet meer ziet. Nu heb je inspiratie. Maar hoe voeg je inspiratie samen tot concrete plannen voor je eigen tuin, zonder daarbij verstrikt te raken in een grote chaos? Dat is namelijk waar veel mensen tegen aanlopen die zelf een tuinontwerp willen gaan maken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het grote gros liever zelf met een tuinontwerp aan de slag gaat en tot op heden kon je enkel gebruik maken van gratis blog artikelen die online zijn te vinden. Nergens was er een vervolgstap waarmee je inspiratie en ideeën tastbaar kunt maken met als resultaat een tuinontwerp dat voldoet aan professionele richtlijnen. Dat is exact de reden waarom ik een programma heb ontwikkeld waarbij jij onze tuinontwerp methode zou kunnen gebruiken die wij al ruim 10 jaar succesvol toepassen. De cursus is online te volgen in je eigen tijd en tempo en je hoeft geen kennis of ervaring te hebben. Ik leg je exact uit welke stappen er uitgewerkt moeten worden zodat je stap voor stap kunt toewerken naar fantastische resultaten als hierboven. De cursus is gebaseerd op tuintekenen met de hand. Simpelweg omdat wij onze creativiteit ook uitwerken op papier. Naast het digitale programma krijg je de fysieke boeken (handboek & werkboek) thuisgestuurd zodat je zelf een manier kunt toepassen die het best bij jou past. Interessant? Dan raad ik je aan om deze pagina te bekijken waar je alles leest over de cursus tuinontwerpen >>>

Wil je je tuinontwerp uitbesteden?

Ben je niet van plan om zelf te gaan ontwerpen maar overweeg je om het ontwerp uit te besteden? In mijn e-book Tuinontwerp Gids bereid ik je voor op het in gesprek gaan met een tuinontwerper. Wat zijn bijvoorbeeld de meest gemaakte fouten bij het maken van een tuinontwerp? Download hier de gratis Tuinontwerp Gids.
Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

Ontvang ons inspiratie magazine nu tijdelijk gratis in de brievenbus!

Vraag gratis het Florum.nl inspiratie magazine aan en ga van daaruit aan de slag met het maken van nieuwe tuinplannen. Je kunt het magazine tijdelijk gratis aanvragen! Je vergoedt ons enkel de verkapping- en verzendkosten.