50 Kant en klare tuinontwerpen als tuininspiratie voor je op een rijtje
21 februari 2020 
9 min. leestijd

50 Kant en klare tuinontwerpen als tuininspiratie voor je op een rijtje

Zoek je naar kant en klare voorbeelden van tuinontwerpen? Dan ben je op het juiste artikel beland. In deze blog deel ik namelijk 50 gratis voorbeelden van kant en klare tuinontwerpen die wij bij Florum de afgelopen jaren hebben gemaakt. Je kunt de volgende tuinontwerpen gebruiken ter inspiratie met behulp van de informatie: 

Daarnaast deel ik de beste oplossing voor als je zelf met het tuinontwerp aan de slag wil en de meest gemaakte tuinontwerpfouten en de bijkomende onnodige kosten wil gaan voorkomen.

20 Kant en klare tuinontwerpen met de hand

Download het gratis tuininspiratie pakket >>>30 Kant en klare 3D tuinontwerpen

Starten met nog meer inspiratie?

Ga aan de slag met nog meer relevante en waardevolle informatie + inspiratie. Bekijk en download gratis het tuin inspiratiepakket van Peter Mecklenfeld.

Download gratis het inspiratiepakket >>>Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

vergeet het gratis inspiratiepakket niet...

Een nieuw tuinplan begint met inspiratie en goede ideeën. Maar daarnaast is het extreem belangrijk dat je op de hoogte bent van een aantal belangrijke aspecten die betrekking hebben op het maken van tuinplannen en voorbereiden van een tuinontwerp + de uiteindelijke aanleg. Met dit gratis inspiratiepakket ben je verzekerd dat jij de 9 meest gemaakte tuinontwerp fouten gaat voorkomen en krijg je exclusief toegang tot liefst 80 uitgelichte ideeën voor in de tuin. Als kers op de taart deel ik de 8 tuintrends die het meeste impact hebben op jouw nieuwe tuin en mijn visie hierop.

Meer tuininspiratie?

Wij hebben inmiddels meer dan 600 tuin artikelen in ons archief!