Patiotuin : Heerlijk ontspannen op een intieme plek
08 februari 2015 
1 min. leestijd

Patiotuin : Heerlijk ontspannen op een intieme plek

‘De groene binnenplaats van je woning!’

Het is lang niet bij iedereen van toepassing, slechts een selecte groep woningen beschikken over een prachtige patio. De binnentuin waar je eigenlijk 8760 uur per jaar van moet kunnen genieten!

Patiotuin door ons laten ontwerpen en aanleggen?

Relaxen in een strakke loungetuin

Wil je een patiotuin door ons laten ontwerpen en/ of aanleggen? We komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

De patio is waarschijnlijk de tuin waar je het meest gebruik van wilt maken.
Hij ligt in veel gevallen centraal in de woning en is vanuit veel kamers zichtbaar.

Hier wil je echt een buitenkamer van maken met een mooi tuinset en misschien wel de
luxe van een jacuzzi en prachtige tuinverlichting.

Deze tuin richten we dan ook in op de 4 seizoenen. We ontwerpen de patio in een 4 seizoenen tuin waar je altijd een blij gevoel van krijgt!

De Patiotuin is vaak een kleine tuin die je praktisch en vooral sfeervol inricht

Meer weten over het ontwerpen en inrichten van patio tuinen?
Neem contact met ons op!

Wil je liever eerst inspiratie opdoen? Dat kan! Download hier de gratis Tuinideeën Gids waarin ik je 80 tuinideeën laat zien. 

Tuinideeën

Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

vergeet het gratis inspiratiepakket niet...

Een nieuw tuinplan begint met inspiratie en goede ideeën. Maar daarnaast is het extreem belangrijk dat je op de hoogte bent van een aantal belangrijke aspecten die betrekking hebben op het maken van tuinplannen en voorbereiden van een tuinontwerp + de uiteindelijke aanleg. Met dit gratis inspiratiepakket ben je verzekerd dat jij de 9 meest gemaakte tuinontwerp fouten gaat voorkomen en krijg je exclusief toegang tot liefst 80 uitgelichte ideeën voor in de tuin. Als kers op de taart deel ik de 8 tuintrends die het meeste impact hebben op jouw nieuwe tuin en mijn visie hierop.

Meer tuininspiratie?

Wij hebben inmiddels meer dan 600 tuin artikelen in ons archief!