arrow_drop_up arrow_drop_down
14 september 2018 

13 tuinontwerp voorbeelden voor iedere kleine en grote tuin

Tuinontwerp voorbeelden in de vorm van een tekening zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom is het verstandig om tuinontwerp voorbeelden te raadplegen als je inspiratie en tuinideeën op wilt doen, want dankzij tuinontwerp voorbeelden wordt je ook nog eens bewuster van al jouw wensen en behoeftes voor in jouw droomtuin. Hierdoor kun je gemakkelijker zelf een tuinontwerp maken. Niets is frustrerender als je niet weet waar je moet beginnen bij het maken van een tuinontwerp. Om je een handje komen in dit artikel 13 tuinontwerp voorbeelden naar voren waar je inspiratie en ideeën uit kan halen. Hopelijk ben je dan in staat om deze belangrijke stap te zetten richting jouw droomtuin.

Gratis Tuinontwerp Gids met tips

In mijn gratis Tuinontwerp Gids vertel ik je alles waar je op moet letten met het maken van een tuingids. Hoe kun je kosten besparen op een tuinontwerp en wat zijn de meest gemaakte fouten bij het maken van een tuinontwerp? Download het gratis e-book hier. 

13 Tuinontwerp voorbeelden

Om jouw droomtuin te realiseren is het belangrijk om eerst een tuinontwerp te maken, voordat je jouw droomtuin gaat aanleggen of laat aanleggen. Hieronder deel ik 13 tuinontwerp voorbeelden met je, die ik afgelopen jaren als eigenaar van hoveniersbedrijf Mecklenfeld Tuinen hebt gebruikt om aan mijn klanten te laten zien hoe hun tuin ontworpen zal worden.   Tuinontwerp maken Tuinontwerp maken Tuinontwerp maken Tuinontwerp maken Tuinontwerp maken (voorbeelden) Tuinontwerp laten maken Tuinontwerp laten maken Tuinontwerp maken - Stadstuin ontwerp Tuinontwerp maken Tuinontwerp maken Zelf een tuinontwerp maken Kleine tuin (tuinontwerp) Zelf een tuinontwerp maken

Hoe kunnen we je verder helpen bij het maken van een tuinontwerp?

Hopelijk hebben we je kunnen helpen aan de hand van dit artikel. Maar er is natuurlijk veel meer belangrijke informatie die je moet weten over het ontwerpen van de tuin. Er zijn namelijk nog meer gemaakte fouten. Anderzijds ben je misschien op zoek naar inspiratie of heb je al concrete plannen waar je ons hulp bij kunt gebruiken. Hieronder vind je een keuze overzicht met rechtstreekse links (scheelt je een hoop zoekwerk) naar ons aanbod:
  1. Heb je al concrete plannen en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden en werkwijze? Ga dan direct naar de site van Studio Florum (tuinontwerp studio).
  2. Download gratis onze Tuinontwerp Gids waarin je de 9 meest gemaakte fouten ontdekt en hoe jij deze voorkomt.

Meer tuinontwerp tips nodig?

Sinds 2009 specialiseer ik mij als eigenaar van hoveniersbedrijf 'Mecklenfeld Tuinen' in het ontwerpen en aanleggen van moderne onderhoudsvriendelijke tuinen. In de jaren dat ik hier mee bezig ben, is er op dit gebied ontzettend veel kennis en kunde bijgekomen. Die kennis en kunde gebruik ik dagelijks met mijn hele team om tuinontwerpen te maken.

Maar waarom zou ik die kennis voor onszelf houden, als ik weet dat jij er ook je voordeel mee kunt behalen? Daarom heb ik ook onderstaande blogs geschreven over:

 
Over de schrijver
Aangenaam. Mijn naam is Peter Mecklenfeld en ik ben initiatiefnemer van tuin inspiratieplatform florum.nl. Het is mijn missie om bezoekers die zich online oriënteren voor hun tuin de best mogelijke informatie en inspiratie aan te bieden. Ik ben zelf ruim 15 jaar werkzaam in de groene sector en sinds 2009 eigenaar van een hoveniersbedrijf (Mecklenfeld Tuinen) en tuinontwerp studio (Studio Florum). Ik werk samen met een specialistisch team om onze klanten te verrassen met prachtige ontwerpen en ambachtelijk vakmanschap op gebied van tuinaanleg, renovatie en professioneel onderhoud.
Reactie plaatsen

Ontvang ons inspiratie magazine nu tijdelijk gratis in de brievenbus!

Vraag gratis het Florum.nl inspiratie magazine aan en ga van daaruit aan de slag met het maken van nieuwe tuinplannen. Je kunt het magazine tijdelijk gratis aanvragen! Je vergoedt ons enkel de verkapping- en verzendkosten.